Henk Spaan komt met hele opvallende conclusie na duel van Oranje: 'Steekt er met kop en schouders bovenuit!'

27 maart 2024, 08:08   Bijgewerkt: 27 maart 2024, 10:04
Foto: © Imago

Henk Spaan heeft zich dinsdagavond na afloop van de wedstrijd tussen Duitsland en het Nederlands elftal (2-1) niet complimenteus uitgelaten over een speler van de twee ploegen, maar over de commentator van dienst. De columnist is onder de indruk, zo schrijft hij op X.

Na afloop van de wedstrijd tussen de Duitsers en de ploeg van Ronald Koeman, die zijn formatie pas in de laatste minuten een gelijkspel uit handen zag geven, kwam Spaan met een opvallende conclusie op X. De journalist liet zich niet uit over het niveau van spelers op het veld, maar op de kwaliteiten van iemand buiten het veld. De columnist van Het Parool vindt dat commentator Jeroen Elshoff een hele goede indruk maakt bij wedstrijden van Oranje, maar daarnaast ook bij andere duels die hij becommentarieerd. 

Artikel gaat verder onder video

"Elshoff erg goede verslaggever", begint Spaan op X. "Hij steekt met kop en schouders boven de rest uit", vindt de columnist. Als het aan Spaan ligt, lijkt Elshof voor de NOS een belangrijke gegadigde om de wedstrijden van het Nederlands elftal te becommentariëren. Het is vooralsnog nog onduidelijk hoe de zender de commentatoren gaat indelen rondom de duels van het Nederlands elftal. Vaak wordt er tussen een aantal vaste verslaggevers gewisseld.

In het verleden was Frank Snoeks een van de vaste commentatoren van het Nederlands elftal. Inmiddels is hij, na 32 jaar (!), gestopt met het verslaan van duels van Oranje.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Walging om Memphis in catacombe: ‘Wat een afgang! Erger dan het broodje kroket van Kramer’

Memphis Depay heeft vlak voor de aftrap van het oefenduel met Schotland (4-0) voor frustratie gezorgd bij voetbalminnend Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

En nu redactie, graag de d/t/dt regels toepassen. BecommentarieerT. Derde persoon enkelvoud, o.t.t., dus stam + t. Als lezers dat doen, ok, daar zijn de kleine schermpjes ook debet aan. Maar een redactie MOET dat goed doen. Dank alvast.

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Frank Snoeks horen we gelukkig niet meer, kon zijn clubliefde voor Rotterdam moeilijk verbloemen. Tja als er dan de afgelopen jaren heel weinig spelers worden opgeroepen, is zijn objectiviteit ook ver te zoeken!

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Snoeks Feyenoorder !! Ik heb veel gelezen maar jij bent echt niet goed . Hij is gewoon slecht maar feijenoorder nee joh . Not by far !

Lb
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Niemand neem spaan serieus die ik ken totaal geen verstand van voetbal alleen maar zeiken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen