NAC-fans moeten spandoek voor Kees Rijvers weghalen in uitvak Jong Ajax: 'Sneu...'

8 maart 2024, 22:03   Bijgewerkt: 8 maart 2024, 22:14
Foto: © Imago

Fanzine De Rat, een twitteraccount van de fanatieke supporters van NAC Breda, meldt een bijzondere gang van zaken in de openingsfase van de wedstrijd tussen Jong Ajax en NAC. De fans van de club uit Breda zouden, met veel moeite, een respectvol spandoek over de maandag overleden Kees Rijvers naar binnen hebben gekregen.

“Na drie rondes onderhandelen en wat steekpenningen toch een hele minuut op het hek hangen van onze sympathieke hoofdstedelijke gastheren”, schrijft Fanzine De Rat. “En bedankt eej”, voegt het twitteraccount cynisch toe.

Artikel gaat verder onder video

Rijvers, geboren in 1926, begon zijn carrière bij NAC Breda en debuteerde in 1944. Hij werd een van de eerste Nederlanders die koos voor een buitenlandse voetbalcarrière, toen hij in 1950 overstapte naar Saint-Étienne. Met die club werd hij in 1957 kampioen. De middenvelder transfereerde vervolgens naar Feyenoord, waar hij tot 1960 bleef spelen, om weer terug te keren naar Saint-Étienne. Om de cirkel rond te maken sloot Rijvers zijn actieve loopbaan in 1962/63 af bij NAC.

De PSV-fans ontvouwden vrijdagavond eveneens een respectvol spandoek over Rijvers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen