PSV-fans ontvouwen zeer respectvol spandoek in uitvak

8 maart 2024, 21:19   Bijgewerkt: 8 maart 2024, 22:10
Foto: © ESPN

De fans van PSV hebben zich vrijdagavond van hun beste kant laten zien. Terwijl er, vlak voor de aftrap van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en de Eindhovenaren een minuut stilte werd gehouden ter nagedachtenis aan Kees Rijvers, toonden de meegereisde supporters een respectvol spandoek.

"Rust zacht, meneer Rijvers", valt er te lezen op het doek uit het uitvak. Rijvers overleed maandag op 97-jarige leeftijd. Rijvers was tussen 1986 en 1989 technisch directeur bij Twente en werd daarna technisch coördinator bij PSV. In oktober 1994 werd Rijvers, tot zijn eigen ongenoegen, drie maanden interim-coach van PSV, omdat Aad de Mos was ontslagen en er op dat moment geen andere vervanger was met een volledig trainersdiploma. Rijvers werd in 2023 benoemd tot bondsridder van de KNVB, vanwege zijn brede verdiensten voor het Nederlands voetbal. Hij was de oudste nog levende oud-international van Oranje.

Artikel gaat verder onder video

De fans van PSV zijn niet de enigste die een eerbetoon deden aan Rijvers. De supporters van onder meer NAC Breda toonden eveneens een spandoek. Bij alle wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie van dit weekend wordt één minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Rijvers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen