Sivert Mannsverk laat met like op X duidelijk weten wat hij van Maurice Steijn vindt

4 maart 2024, 23:40
Foto: © Imago

Sivert Mannsverk lijkt niet zo'n fan van Maurice Steijn en de mediaberichtgeving rondom de ontslagen trainer van Ajax. De middenvelder van de Amsterdammers heeft een kritische tweet van het fanaccount TheEuropeanLead geliket over Steijn en de pers.

"Nog steeds niet te geloven hoe de media en personen als Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder hun vriend Maurice Steijn in het zadel probeerden te houden terwijl hij november in ging met 5 van de mogelijke 24 punten, onderaan in de Eredivisie”, luidde de tweet die Mannsverk heeft geliket.

Artikel gaat verder onder video

De tweet en de like van Mannsverk dateren van december, maar vielen een andere supporter maandagavond op. Dat was niet los te zien van de aanwezigheid van Maurice Steijn bij Ziggo Sport-programma Rondo. “Sivert Mannsverk, niet alleen intelligent op het voetbalveld.”

Lees ook: Walging om taalgebruik van Maurice Steijn over Annemieke Zijerveld: ‘Zo waanzinnig ordinair dit’

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Mannsverk vind ik een prima speler die Ajax nodig heeft, Sneijder en Van der Vaart zijn inactieve veteranen en hebben alleen nog praatjes, over praatjes gesproken en Steijn was de slechtste Ajaxcoach ooit. Laat Mannsverk zoals iedereen maar melden wat hij vindt, het is hier geen Republiek Centraal Afrika.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen