Verbazing om ideaal Oranje-middenveld van El Khayati: ‘Echt waar? Wat leuk, waarom?’

30 maart 2024, 20:18
Foto: © ESPN

Zaterdagavond wordt er in het televisieprogramma De Eretribune van ESPN gefilosofeerd over het ideale middenveld van het Nederlands elftal op het komende EK. De suggestie van Nasser El Khayati leidt tot enige verbazing bij presentator Jan Joost van Gangelen.

“Frenkie de Jong, Quinten Timber, Georginio Wijnaldum”, formuleert El Khayati desgevraagd zijn ideale middenveld voor Oranje. De suggestie van de voormalig speler van onder meer ADO Den Haag zorgt voor verbazing bij presentator Jan Joost van Gangelen: “Echt waar? Wat leuk, waarom?”

Artikel gaat verder onder video

“Ik ben altijd wel een beetje fan geweest van Wijnaldum”, zegt El Khayati over de middenvelder van Al-Ettifaq. “En ondanks dat hij nu in Saudi-Arabië zit en iedereen daar zijn mening over heeft, heeft hij tijdens de afgelopen interlands toch wel weer kunnen laten zien dat hij niet onderdoet voor de rest. Normaal hoort hij toch wel bij de beteren. Gezien het vertrouwen dat hij nu heeft gehad, denk ik dat hij een goed EK kan gaan spelen.”

“Ik zou met Reijnders, Frenkie de Jong en Schouten spelen. Ik zou niet met Veerman spelen”, vult collega-analist Karim El Ahmadi aan. “Ik vind Schouten zeker een international. Als het Nederlands elftal met drie centrale verdedigers gaat spelen, zal hij echt voor de verdediging komen te staan” , aldus El Ahmadi. Kees Luijckx tot slot: “Ik zou sowieso een keer Veerman met Frenkie de Jong willen zien in een oefenpotje. Maar tot die tijd zou ik zeggen: Frenkie de Jong, Reijnders en Xavi Simons.” 

Denk je dat Georginio Wijnaldum naar het EK gaat?

Laden...
1172 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen