Zeer opvallende reactie van Peter Bosz na winnend doelpunt PSV: 'Haha, wat een acteur'

18 maart 2024, 00:23
Foto: © ESPN

Peter Bosz reageerde zondagavond op opvallende wijze op het winnende doelpunt van PSV tegen FC Twente. Terwijl het Philips Stadion op zijn grondvesten schudde, bleef de trainer kalm op zijn stoel.

Bosz besefte dat PSV gemazzeld heeft, bleek ook op de persconferentie na afloop. "Ik vond dat Twente geweldig speelde. Ze hebben een goede ploeg, goede spelers, een goed plan en ze hebben het ons echt moeilijk gemaakt", stelde de trainer.

Artikel gaat verder onder video

"We hebben hier heel duidelijk geluk gehad. Oosting doet het geweldig. Het is heel moeilijk om iemand (Ron Jans, red.) op te volgen na zo'n successeizoen. Ik ben blij voor hem dat hij het wéér goed doet. Dat kan geen toeval zijn." Ricardo Pepi maakte in de 97ste minuut het winnende doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Bosz kreeg van mij het voordeel van de twijfel, maar ik begin zijn goede kwaliteiten meer te ontdekken. Sympathieke coach in interviews. Geen één coach niemand uitgezonderd kan aan Bosz als - beste coach- van dit moment tippen. De overige zijn middelmaat, alhoewel die meneer Oosting kan je na Bosz wel een goede 2e noemen. Knap.

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

ik vind wel dat psv is geholpen door de scheids!! maar ja scheids beslist! maar ik vond het meer een fout van benitez !! maar vond scheids wazig fluiten!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen