Bosz komt met slecht blessurenieuws in aanloop naar kraker tegen AZ

5 april 2024, 13:20   Bijgewerkt: 5 april 2024, 13:29
Foto: © Imago

PSV zal het zaterdag in het duel met AZ zonder Hirving Lozano en Ismael Saibari moeten stellen. Dat maakte Peter Bosz bekend op de persconferentie voorafgaand aan het duel. Achter de naam van Jerdy Schouten staat nog een vraagteken.

De thuiswedstrijd tegen AZ zal volgens Bosz te vroeg komen voor Saibari. De Marokkaan kwakkelt al sinds eind februari met een blessure en zal ook dit weekend niet in actie komen. Afgelopen zaterdag zat de middenvelder wel bij de selectie voor de met 3-1 verloren wedstrijd tegen NEC, maar maakte hij geen minuten. Dinsdag ontbrak Saibari weer met een blessure.

Artikel gaat verder onder video

Ook Lozano mist de wedstrijd van zaterdag. De vleugelspeler werd vorige week zaterdag in de rust gewisseld en zat tijdens het duel met Excelsior niet bij de selectie. Dit zal voor de wedstrijd tegen AZ ook het geval zijn. Wel geeft Bosz aan dat zowel Saibari als Lozano aan de beterende hand zijn.

Of Schouten kan spelen zal vrijdag worden beoordeeld. De controleur moest het duel met Excelsior van dinsdag aan zich voorbij laten gaan met een knieblessure. Op de laatste training voorafgaand aan de wedstrijd van zaterdag moet blijken of Schouten klaar is om minuten te maken in het rood-wit van PSV.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Basten mist PSV'er in Oranje: 'Ik vind hem beter dan Wieffer of misschien zelfs dan Reijnders'

Marco van Basten pleit voor een speler van PSV in Oranje. "Hoe is het met hem? Ik vind dat hij ook wel echt een plek verdient."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen