Feyenoord en NEC gaan ook buiten het veld de strijd aan en hebben zelfde transferdoelwit voor ogen

19 april 2024, 08:00
Foto: © Imago

Feyenoord en NEC hebben belangstelling voor de Mexicaanse voetballer Rodrigo Huescas, zo claimt de Mexicaanse tak van Fox Sports echter te weten. De voetballer van Cruz Azul zou zijn landgenoot Santiago Giménez zomaar eens kunnen komen vergezellen in Rotterdam, maar zo concreet lijkt de interesse nog niet te zijn.

Journalist David Espinosa van het Mexicaanse Fox Sports maakt op sociale media in ieder geval melding van de interesse van Feyenoord en NEC. De sportverslaggever laat ook de naam van PSV vallen, maar de Eindhovenaren zouden op dit moment geen interesse (meer) hebben voor Huescas, die in Mexico speelt bij Cruz Azul. Hij kwam tot dusver 31 duels in actie in het meest recente seizoen.

Artikel gaat verder onder video

Huescas staat in Mexico bekend als een zeer multifunctionele speler. Hij kan de volledige rechterkant bestrijken en spelen als rechtsback, rechtermiddenvelder en rechtsbuiten. Het is onduidelijk voor welke positie Feyenoord en NEC deze speler zouden willen halen, mocht de interesse waarvan Espinosa melding maakt daadwerkelijk concreet worden. Vooralsnog lijkt dat niet het geval. 

Komende zondag wacht in de Rotterdamse Kuip de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC. Om 18.00 uur gaat de bal rollen in Rotterdam-Zuid.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Interview na zege op Fortuna Sittard lijkt vertrek bij Feyenoord in te luiden

'Ik ben niet iemand die graag op de bank zit. Dat is het antwoord', zegt een speler van Feyenoord. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen