Heerlijke beelden: selecties Feyenoord en Ajax met vuurwerk onthaald op laatste training voor Klassieker

6 april 2024, 16:14
Foto: © ESPN

De selecties van Ajax en Feyenoord zijn zaterdag met vuurwerk onthaald door supporters voorafgaand aan de laatste training voordat de ploegen het zondag in De Kuip opnemen tegen elkaar. Onder meer VoetbalUltras deelt op X mooie beelden van de acties van de fanatieke fans.

Trainer Arne Slot zal tijdens de afsluitende oefensessie de laatste puntjes op de i willen zetten en hoopt daarnaast duidelijkheid te krijgen over de beschikbaarheid van vier van zijn spelers achter wiens naam nog een vraagteken staat voor De Klassieker.

Artikel gaat verder onder video

Bart Nieuwkoop kwam 'niet geheel ongeschonden' uit de strijd in Volendam, waar Feyenoord donderdag een teleurstellend gelijkspel behaalde (0-0). Hij wordt vandaag voor het laatst getest. Datzelfde geldt voor Antoni Milambo, Alireza Jahanbakhsh én Luka Ivanusec.

Zie ook: Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot houdt teruggekeerde miljoenenaankoop op de bank

Ajax reist als underdog af richting De Kuip. De Amsterdammers kenden, evenals Feyenoord, geen beste generale repetitie met een gelijkspel in eigen huis tegen Go Ahead Eagles (1-1). De ploeg van John van 't Schip verkeert echter al het hele seizoen in wisselvallige vorm, en moet het tegen de Rotterdammers ook nog eens stellen zonder Diant Ramaj.

Zie ook: Verwachte opstelling Ajax tegen Feyenoord: eerste basisplaats sinds 12 augustus lonkt

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord grijpt mis: ‘Hij is onbetaalbaar geworden, volgend jaar speelt hij bij een topclub’

Süleyman Öztürk voorspelt: 'Vanaf volgend seizoen gaan we hem bij een topclub zien. Hij gaat een transfer maken, dat kan niet anders.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen