Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot houdt teruggekeerde miljoenenaankoop op de bank

7 april 2024, 10:10
Foto: © Imago

Feyenoord lijkt zondag in De Klassieker tegen Ajax met dezelfde elf spelers aan te gaan treden die donderdagavond verrassend gelijkspeelden tegen FC Volendam. Trainer Arne Slot kan tegen de aartsrivaal vermoedelijk wel weer een beroep doen op Luka Ivanusec, maar de Kroaat lijkt genoegen te moeten nemen met een plek op de bank.

Vrijdag werd duidelijk dat Bart Nieuwkoop, die in de tweede helft als vervanger van linksback Marcos López werd ingebracht, 'niet helemaal ongeschonden' uit het duel in Volendam was gekomen. De rechtsback (annex rechtsbuiten) wordt vandaag (zaterdag) nog getest, dan zal duidelijk moeten worden of hij in De Kuip plaats kan nemen op de bank.

Artikel gaat verder onder video

Datzelfde geldt voor Ivanusec, die de afgelopen weken ontbrak vanwege een blessure aan de achillespees. Ook de al langer afwezige Alireza Jahanbakhsh en Antoni Milambo stonden de afgelopen dagen weer op het trainingsveld, over hen zal eveneens zaterdag een beslissing worden genomen. Indien fit lijkt het echter niet voor de hand liggend dat een van hen aan de aftrap zal verschijnen. Slot mist zondag in ieder geval het langer geblesseerde viertal Justin Bijlow, Gernot Trauner, Quilindschy Hartman en Gjivai Zechiël.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Timon Wellenreuther; Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Dávid Hancko, Marcos López; Mats Wieffer, Quinten Timber, Calvin Stengs; Yankuba Minteh, Santiago Giménez, Igor Paixão

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord grijpt mis: ‘Hij is onbetaalbaar geworden, volgend jaar speelt hij bij een topclub’

Süleyman Öztürk voorspelt: 'Vanaf volgend seizoen gaan we hem bij een topclub zien. Hij gaat een transfer maken, dat kan niet anders.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen