Kluivert wordt volledig vrijgelaten en doet Ten Hag pijn in de 35ste minuut

13 april 2024, 19:22
Foto: © Viaplay

Justin Kluivert heeft Bournemouth zaterdag andermaal op voorsprong gezet tegen het Manchester United van Erik ten Hag. Een andere oud-Eredivisiespeler, Dominic Solanke, had de nummer dertien van de Premier League eerder al op 1-0 gezet, maar Bruno Fernandes zorgde een kwartier later voor de gelijkmaker.

Solanke profiteerde na een klein kwartier van balverlies op het United-middenveld na een lange trap van doelman André Onana. De spits was vervolgens zijn wegglijdende directe tegenstander Willy Kambwala te slim af en verschalkte de Kameroener met een laag schot.

Artikel gaat verder onder video

Amper vijf minuten na de gelijkmaker van Fernandes werd Kluivert volledig vrijgelaten aan de linkerkant van het veld. De man die in het seizoen 2017/18 zestien keer in actie kwam onder Ten Hag namens Ajax dribbelde vervolgens naar binnen en verschalkte zijn oud-ploeggenoot Onana met een hard, laag schot in de korte hoek: 2-1.

Solanke en Kluivert zijn bepaald niet de enige spelers met een Eredivisieverleden aan de zijde van Bournemouth. In de achterhoede hebben voormalig Feyenoorder Marcos Senesi en ex-AZ'er Milos Kerkez een basisplaats, terwijl ook oud-Feyenoorder Luis Sinisterra aan de aftrap mocht verschijnen.

Volg hier LIVE de wedstrijd tussen Bournemouth en Manchester United

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Willem van Hanegem merkt in Nederland haast een volkswoede richting één topvoetballer

Van Hanegem: 'Nu hij het niet laat zien in Oranje, zijn we in dit land bijna boos op hem.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen