Wedstrijd afgelopen, Bournemouth 2, Manchester United 2.

DOELPUNT MAN UTD!

DOELPUNT BOURNEMOUTH!

• 30'
      Doelpunt! Bournemouth 1, Manchester United 1. Schot met links van Bruno Fernandes (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel.
  • 29'
    Buitenspel Bournemouth. Justin Kluivert met de pass, maar Ryan Christie staat buitenspel.
  • 29'
    Schot met links van Ryan Christie (Bournemouth) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Luis Sinisterra.
  • 28'
    Doelpoging van Alejandro Garnacho (Manchester United)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Diogo Dalot.
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ryan Christie (Bournemouth) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Luis Sinisterra.
  • 26'
    Buitenspel Manchester United. Diogo Dalot met de pass, maar Casemiro staat buitenspel.
  • 25'
    Overtreding van Lewis Cook (Bournemouth).
  • 25'
    Marcus Rashford (Manchester United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 23'
  • 21'
    Wedstrijd onderbroken (Manchester United).
  • 21'
    Overtreding van Marcos Senesi (Bournemouth).
  • 21'
    Rasmus Højlund (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 20'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Luis Sinisterra (Bournemouth) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Ryan Christie.
  • 18'
    Schot met links van Milos Kerkez (Bournemouth) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ryan Christie.