Kluivert werd vooraf getipt over zwakke punt Onana: 'Wist dat ik daar ging schieten'

13 april 2024, 21:38
Foto: © Imago / Viaplay

Justin Kluivert werd voorafgaand aan de thuiswedstrijd van zijn club Bournemouth tegen Manchester United door zijn trainer Andoni Iraola getipt over de zwakke hoek van zijn voormalig Ajax-ploeggenoot André Onana. Het was dan ook geen toeval dat de Nederlander na ruim een halfuur voor de 2-1 tekende met een hard, laag schot in de korte hoek.

Bij een 1-1 stand werd Kluivert volledig vrijstaand aangespeeld op de linkerflank. De oud-speler van onder meer Ajax, RB Leipzig en Valencia dribbelde vervolgens onbedreigd naar binnen, waarna Onana geen antwoord had op zijn droge knal. In de tweede helft zou Bruno Fernandes uit een penalty met zijn tweede treffer van de avond een punt redden voor het United van Erik ten Hag, dat van geluk moest spreken dat de bal in de absolute slotseconden aan de andere kant niet opnieuw op de stip ging.

Artikel gaat verder onder video

Na afloop staat Kluivert grijnzend voor de camera's om zijn zesde Premier League-treffer van het seizoen toe te lichten. "Ik wachtte al op deze bal, want ik zag dat er in dat gebied heel veel ruimte lag", begint de tweevoudig Oranje-international. "Toen ik 'm kreeg had ik maar één ding in gedachten: op doel schieten. Het grappige is dat ik me herinner wat de trainer zei over Onana, die ik nog van Ajax ken: korte hoek! Dus toen ik de bal kreeg, wist ik dat ik daar ging schieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dit moet onderzocht worden, want wie was die verrader/tipgever , hier is iets vreemds aan de hand ,grapje 😂😂😂😂😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen