Lex Immers (37) besluit te emigreren en verlaat Nederland spoedig met zijn gehele gezin

29 april 2024, 11:17   Bijgewerkt: 29 april 2024, 11:31
Foto: © Imago

Lex Immers zal spoedig emigreren naar Spanje, zo maakt de oud-voetballer van onder meer ADO Den Haag en Feyenoord maandagochtend bekend op Instagram. Immers, dit seizoen nog actief als voetballer bij Scheveningen, had al langer in zijn hoofd om Nederland achter zich te laten. Nu zal de 37-jarige voetballer samen met zijn gezin definitief de stap maken.

Op Instagram kondigt de Haagse voetballer aan dat hij Nederland zal gaan verlaten:  "Wij wilden al langer de stap nemen om te vertrekken uit Nederland, maar toch durfden wij het steeds niet aan", legt Immers uit op sociale media. Nu is het toch zover gekomen en zal hij de stap maken naar een land waar hij als voetballer nog nooit heeft gespeeld: "We gaan nu emigreren naar Spanje (Malaga)", schrijft de 37-jarige oud-Feyenoorder.

Artikel gaat verder onder video

"Wat ons vooral aanspreekt is het klimaat", doelt Immers op de hogere temperaturen in het zuiden van Spanje dan in Nederland: "Er zijn daar veel Nederlanders wat ons ook een gevoel van thuis geeft, ook voor de kinderen qua werkgelegenheid en sociale contacten", legt hij uit.

Het is onduidelijk of Immers in Spanje nog zal blijven voetballen of dat hij zijn voetbalschoenen definitief aan de wilgen gaat hangen. In Nederland kwam de middenvelder tot 2021 uit voor NAC Breda, waarna hij de overstap maakte naar de amateurs van Scheveningen. 

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kandidaat dient zich aan bij Feyenoord: 'Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk'

Het contract van Pascal Bosschaart bij Feyenoord loopt nog een jaar door en hij zou graag een functie krijgen in de technische staf van de Rotterdammers. 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Succes mooie stad lekker groot aangenaam klimaat. Je kan op en neer naar Marbella .

Dropkick
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Marbella , waar de grootste Russian maffia de baas is .

Dropkick
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Daar zullen ze in SP wel blij mee zijn , het wemelt er van de Nederlanders.

Dropkick
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Emigreren naar Spanje ? Emigreren doe je naar New zeeland, Australie ,maar Spanje , daar leef je tussen Nederlanders , nou daar ben je lekker klaar mee 😟

gtsb
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Lezen is moeilijk . Hij vertrekt uit nederland dat is emigreren ,waar naar toe maakt niet uit . Al vertrekt hij naar emmerich Dat doet hij voor het klimaat . Laat die gozer toch . Ophef weer om niks

Dexi
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

@Dropkick: Inderdaad emigreren is als je bv naar Australië, New Zeeland of Canada verkast en nooit meer terugkomt, je gaat daar iets opbouwen en wanneer het tegenzit laat je het niet zomaar achter. Meneer gaat voor waarschijnlijk 2 jaar op vakantie om te genieten van het klimaat onder de Nederlanders omdat het voelt als thuis daar en wanneer meneer is uitgekeken in Spanje dan is hij net zo snel weer terug.(Gordon syndroom) Wat gaat hij daar opbouwen?

Folcwijn
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Zolang ze daar maar broodjes kroket verkopen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen