Basisspeler Man United keert zich tegen Ten Hag met opvallende like op X

13 april 2024, 23:25
Foto: © Imago / Viaplay

Alejandro Garnacho keert zich na het 2-2 gelijkspel tegen Bournemouth met een opvallende 'like' op X tégen Erik ten Hag, zijn trainer bij Manchester United. De negentienjarige Argentijn gaf een duimpje aan een post van Mark Goldbridge, de man achter het gezaghebbende fanaccount TheUnitedStand.

Met balverlies op het middenveld leidde Garnacho de 1-0 van Bournemouth-spits (en oud-Vitessenaar) Dominic Solanke in. Ten Hag haalde het moment aan op de persconferentie na afloop van het duel, die hij overigens verliet nadat een vraag van een journalist over de historisch lage eindklassering waar de club op afstevent hem niet zinde. "Als je de eerste goal ziet, we stonden goed, maar op die plek mag je de bal nooit kwijtraken", liet de Nederlandse trainer zich eerder ontvallen. "We hadden in de eerste helft verdedigend wat problemen aan de rechterkant. In de rust hebben we dat gerepareerd", legde Ten Hag daarna uit.

Artikel gaat verder onder video

Daarmee doelde de oud-trainer van Go Ahead Eagles, FC Utrecht en Ajax dus op Garnacho, die halverwege in de kleedkamer achterbleef en werd vervangen door Amad Diallo. Goldbridge is kritisch op de uitlatingen van Ten Hag. "Hij geeft Garnacho subtiel de schuld tijdens de persconferentie", schrijft hij op X. "Het is geen fraai gezicht om een negentienjarige onder de bus te gooien die dit seizoen juist wél regelmatig geleverd heeft. Maar dan nog, hij is duidelijk bang om de grootverdieners tegen zich in het harnas te jagen."

De tweet van Goldbridge werd korte tijd later van een 'like' voorzien door het officiële X-account van Garnacho, die zich daarmee dus bij de kritiek op Ten Hag lijkt aan te sluiten. Overigens is het duimpje enkele uren later alweer verwijderd.

© Imago / @agarnacho7 - X

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Andere analisten van ESPN zijn doodsbang voor Kenneth Perez'

Nico Dijkshoorn merkt bij analisten van ESPN een bepaalde angst voor Kenneth Perez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Zoals ik hier reeds eerder ter berde bracht; nog een paar wedstrijden en de lijdensweg voor United en ten Hag is afgelopen! Zoveel investeren met dit magere resultaat, heeft echt consequenties!

El Sarcastico
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Dat dacht ik enkele maanden terug ook maar volgens mij weet ten Hag iets en chanteert hij de eigenaren daarmee, haha...en dúrven ze hem er niet uit te gooien. Je leest elke week toch dat hij nog één kans krijgt?

El Sarcastico
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Zo zielig om dat duimpje naar boven weer te verwijderen. Lijkt wel alsof hij bang is dat hij door die trainer gestraft gaat worden. Is die "trainer" dan zo'n tiran, lol? Weet Garnacho dan niet dat spelers meer macht hebben dan trainers?

KlaasJanH
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Kom de teringzooi in onze jankstad maar opruimen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen