‘Thiago Silva verlaat Europa en bereikt mondeling akkoord met oude liefde’

23 april 2024, 20:15
Foto: © Instagram @bellesilva

Thiago Silva keert komende zomer naar alle waarschijnlijkheid terug bij Fluminense. Volgens GOAL zijn de club en de verdediger tot een mondeling akkoord gekomen over een contract.

Silva beschikt bij Chelsea over een contract dat na dit seizoen afloopt. De 39-jarige verdediger tekent in Londen geen nieuwe verbintenis, waardoor hij de club na dit seizoen transfervrij verlaat. Met het mondelinge akkoord met Fluminense heeft het er alle schijn van dat Silva uit Europa vertrekt en terugkeert naar zijn vaderland.

Artikel gaat verder onder video

Mocht de overstap naar Fluminense rondkomen, is het niet de eerste keer dat Silva uitkomt voor de ploeg uit Rio de Janeiro. De verdediger doorliep er het grootste deel van zijn opleiding en kwam tussen 2006 en 2009 voor het eerste elftal uit. In totaal speelde hij al 97 duels voor Fluminense.

In Europa werd Silva een ware prijzenpakker. Zo werd hij één keer landskampioen in Italië met AC Milan en maar liefst zeven keer in Frankrijk met Paris Saint-Germain en won hij zes Franse bekers. De kroon op zijn carrière behaalde hij in seizoen 2020/2021, toen hij met Chelsea de Champions League omhoog mocht houden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Maar één man zou Johan Derksen kunnen opvolgen in Vandaag Inside: 'Hij komt wel een beetje in de buurt'

Mocht Johan Derksen ooit vertrekken bij Vandaag Inside, dan lijkt er één geschikte kandidaat om zijn plaats aan de talkshowtafel over te nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen