Topnieuws voor Ajax? ‘Mogelijk transfertarget mag voor goedkoop bedrag vertrekken’

8 april 2024, 13:26
Foto: © Imago

Manchester United is bereid om Donny van de Beek voor een laag bedrag te verkopen deze zomer. De Diverse media melden dat Eintracht Frankfurt, die club waar Van de Beek momenteel op huurbasis voor uitkomt, de koopoptie niet gaat lichten, waardoor de Nederlander terug gaat keren bij United.

De middenvelder vertrok afgelopen winter met hoge verwachtingen naar Duitsland, waar hij hoopte op de speelminuten die hij bij The Red Devils maar nauwelijks kreeg. Een gelukkig huwelijk tussen Van de Beek en Frankfurt is het niet geworden; de oud-Ajacied speelde pas zes officiële wedstrijden bij de nummer zes van de Bundesliga en kwam de afgelopen drie wedstrijden zelfs helemaal niet meer in actie.

Artikel gaat verder onder video

Frankfurt weet dus voldoende en heeft besloten om de koopclausule van twaalf miljoen euro niet te gaan lichten. Daardoor keert Van de Beek, die bij United nog een contract heeft tot 2025, terug naar Old Trafford. In Engeland heeft de Nederlander echter ook geen perspectief meer. Manchester United wil Van de Beek aankomende transferperiode maar wat graag verkopen en is zelfs bereid om lage boden te accepteren.

Goed nieuws voor Ajax?

Dit is mogelijk goed nieuws voor Ajax. De naam van Van de Beek werd afgelopen tijd regelmatig gelinkt aan de Amsterdammers. Mogelijk keert de aanvallende middenvelder in de zomer van 2024 dus terug bij de noodlijdende club.  

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax-supporters verbijsterd door nieuws over Kroes: 'Niks blijft ons bespaard dit jaar'

De supporters van Ajax reageren verbijsterd en moedeloos op het nieuws dat algemeen directeur Alex Kroes is geschorst.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Donny als je minder salaris eist ben je welkom! Overigens tussen deze troep ben je al snel het mannetje.

Dropkick
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Foutje bedankt.

KROTJE
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Ajax Ajax Ajax, waarom terug vallen op middelmaat ? Weggegooide energie en geld. Kijk nou naar die laag geklasseerde PL-clubs, zij halen totaal onbekende spelers overal vandaan en elke wedstrijd of het nou middenmoot tegen degradatiekandidaten of tegen de top is altijd genieten door die gasten. Ajax laat jullie scouts nou extra hun best doen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

krotje bovengemmidelde middenvelders gaan niet komen je speelt geen Europa je speelt niet voor de prijzen . Vlg jaar weer nieuw elftal alle zaakwaarnemers gaan dikke salaris en of korte contracten eisen met gelimiteerde verkoopsom. Als van de beek fit is goedkoop en hij kan meedraaien waarom niet??

Nietgefactcheckt
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Hahaha Donny van de Beek. Ja laat het alsjeblieft gebeuren! Meest overgewaardeerde speler ooit van Ajax, nee okay dat was natuurlijk Antony, maar goed. vd Beek heeft gigantisch kunnen meeliften op de klasse van de Jong en de Ligt in die gouden jaren bij 020 maar heeft zelf amper kwaliteiten. Haal hem terug en hij zal jullie nog harder naaien dan de huidige aanvoerder qua prestaties

Dropkick
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Ik vind dit wel een beetje harde bewoording , maar qua speler ben ik het helemaal met je eens .

Dexi
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

United bleek vanaf dag één al te hoog gegrepen en als Eintracht Frankfurt je niet wil voor een weggeefprijs dan moet je je zorgen gaan maken over je toekomst als voetballer. Met of zonder van de Beek zal voor Ajax niet zoveel uitmaken,vrije val zet toch wel door.

Dropkick
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

NIET DOEN AJAX , Donny is niet goed genoeg om een sterk Ajax op te bouwen voor de toekomst, ik hoop dat die scouting zijn werk heel goed doet , en niet alleen maar denkt dat hij een Ajax jochie was .

Dropkick
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Kijk naar hoe hij er verloren bijloopt bij Frankfurt , ik vind het soms zielig voor hem , en dan willen de media hem naar Ajax praten ......schandalig en hier zie je maar weer hoe deze ' half afgezakte broeken ' media werkt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen