Zeer provocerend: Dybala haalt scheenbeschermer met specifieke afbeelding tevoorschijn tijdens opstootje

6 april 2024, 22:23
Foto: © Ziggo Sport

Paulo Dybala heeft zaterdagavond een ontzettend provocerende actie uitgehaald ten opzichte van Mattéo Guendouzi. Het tweetal kreeg het tijdens de derby tussen AS Roma en Lazio aan de stok met elkaar en dit resulteerde in een opmerkelijke actie van de Argentijn.

Dybala en Guendouzi kregen het dus aan de stok met elkaar. Laatstgenoemde greep de AS Roma-speler naar de keel, waardoor spelers van beide elftallen moesten ingrijpen om de rust te doen wederkeren. Na het opstootje reageerde Dybala op provocerende wijze door zijn scheenbeschermer te tonen aan de Franse middenvelder.

Artikel gaat verder onder video

Op beelden is het niet goed te zien, maar klaarblijkelijk toonde Dybala een scheenbeschermer waarop een afbeelding van de WK winst van Argentinië in 2022 is te zien. Frankrijk was destijds de tegenstander van de Argentijnen in de strijd om de wereldbeker. Zowel Dybala, als Guendouzi waren beide van de partij op het WK.

De derby tussen Roma en Lazio eindigde uiteindelijk in een 1-0 zege in het voordeel van Roma.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Antonio Rüdiger wekt woede bij Oranje-spelers: zeer onsportief gedrag zichtbaar op TikTok

Antonio Rüdiger is tijdens de wedstrijd tegen het Nederlands elftal (2-1 winst) nauwlettend in de gaten gehouden door een Duitse toeschouwer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Voor mij persoonlijk is dit wel tekenend voor wat voor speler hij is. Dat je überhaupt jezelf op je scheenbeschermer zet, met een foto van een wk waarop je zo goed als niks hebt toegevoegd wat betreft speelminuten en aantal goals, zegt voor mij al genoeg.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen