Feyenoord wordt concreet voor aanvaller van 43 doelpunten in 94 duels

25 mei 2024, 19:44
Foto: © Imago

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op Julián Carranza, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl zaterdag. De Rotterdammers lijken op korte termijn ‘concreet te worden om de spits over te nemen van Philadelphia Union’. 

Carranza is een 24-jarige Argentijnse centrumaanvaller die sinds de zomer van 2022 in de Major League Soccer speelt voor Philadelphia Union. In 94 wedstrijden in alle competities voor Philadelphia Union was hij goed voor 43 doelpunten en 20 assists. 

Artikel gaat verder onder video

Voor zijn periode bij Philadelphia Union speelde Carranza voor Inter Miami. In eigen land was hij actief voor Club Atlético Banfield. Carranza speelde twee interlands voor Argentinië Onder-23. Voor het hoogste Argentijnse elftal mocht hij nog niet opdraven. Carranza heeft ook nog een Italiaans paspoort. 

“Feyenoord, het kamp van de speler én de speler zelf staan in nauw contact om de overzeese oversteek naar Rotterdam te bespreken”, schrijft 1908.nl. “Volgens ingewijden staat Carranza positief tegenover een overstap naar de Eredivisie en gaat Feyenoord zich later officieel melden bij Philadelphia Union”, klinkt het. ➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vertrek aanstaande: Feyenoorder verlaat na duel tegen Excelsior direct zijn appartement in Rotterdam

Feyenoord-verdediger Marcos López gaat vertrekken uit Rotterdam, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Dat zal dezelfde grote fout zijn als AZ deed met Mihailovic can Montreal .....NIET DOEN.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen