‘Bedrijvig PSV onderhandelt met begeerde centrale verdediger’

28 mei 2024, 19:19
Foto: © Imago

Directeur voetbalzaken Earnest Stewart van PSV zit niet stil deze dagen. Na het contractnieuws van Ismael Saibari weet Voetbal International te melden dat de Eindhovenaren aan het onderhandelen zijn met FC Utrecht-verdediger Ryan Flamingo. De landskampioen zal echter wel diep in de buidel moeten tasten om de concurrentie uit het buitenland af te troeven.

PSV had Flamingo in januari al op de korrel, maar kreeg destijds ‘nee’ te horen van FC Utrecht. Nu willen de zaakwaarnemers van de 21-jarige verdediger eerst een akkoord bereiken met de Eindhovenaren, waarna de verwachting van de Domstedelingen is dat PSV zich spoedig daarna zal melden voor een nieuwe poging om Flaimingo over te nemen.

Artikel gaat verder onder video

FC Utrecht huurde de verdediger dit seizoen van Sassuolo en lichtte recent nog de optie tot koop. Naar verluidt heeft de club uit de Domstad enkele miljoenen neergeteld voor Flamingo. Volgens VI spraken insiders rondom FC Utrecht al de verwachting uit dat Flamingo een ‘Quinten Timber-achtig' bedrag op zou leveren. Timber werd in 2022 voor zo'n 8,5 miljoen euro verkocht door FC Utrecht aan Feyenoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Bosz barst na interview in huilen uit: 'Ik mis hem, hij zit nu thuis'

Peter Bosz viel tijdens het interview na het kampioenschap van PSV even stil.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Flamingo kan goed koppen, maar is ruw en nog onbesuisd in zijn spel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen