FC Utrecht licht optie tot koop en legt PSV-target voor meerdere jaren vast

10 mei 2024, 10:25   Bijgewerkt: 10 mei 2024, 10:38
Foto: © Imago

FC Utrecht heeft de optie tot koop in het huurcontract van Ryan Flamingo gelicht, zo wordt gemeld op de clubsite. De Domstedelingen maken een transfersom over naar het Italiaanse Sassuolo, waar de Nederlander onder contract stond. Vanwege het definitief overnemen van Flamingo kan FC Utrecht een mooie transfersom verlangen van gegadigde clubs, waaronder PSV.

“Ryan maakt sinds zijn komst naar onze club veel indruk en heeft zich de voorbije maanden bijzonder knap doorontwikkeld”, aldus technisch directeur Jordy Zuidam. “Hij is een dragende speler geworden in het elftal van Hoofdtrainer Ron Jans. Binnen de club was iedereen er dan ook van overtuigd dat we de optie, die in zijn huurovereenkomst met US Sassuolo was opgenomen, moesten lichten.”

Artikel gaat verder onder video

De 21-jarige Flamingo is bij FC Utrecht een van de dragende krachten en kwam dit seizoen tot 30 wedstrijden in het shirt van de Utrechters. Hoeveel FC Utrecht overmaakt aan de Italianen is niet bekend. De voormalig speler van Vitesse ligt nu tot medio 2027 vast bij FC Utrecht. Mocht Earnest Stewart, de technisch directeur van PSV, zich daadwerkelijk melden in de Domstad, dan is de verwachting dat hij namens de Eindhovenaren een miljoenenbedrag op tafel moet leggen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vier Eredivisieclubs wachten zelfde soort ineenstorting als Vitesse: ‘Serieuze zorgenkindjes’

Net als Vitesse zijn er nog vier andere clubs in de Eredivisie die een ‘riskant beleid voeren’. Het zou gaan om FC Utrecht, NEC, FC Volendam en Fortuna Sittard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen