Ronald Koeman wil middenvelder in het buitenland zien spelen: 'Hij is daar in alle opzichten klaar voor'

20 mei 2024, 23:20
Foto: © Veronica Offside

Het zou voor de ontwikkeling van Joey Veerman beter zijn als hij in het buitenland gaat voetballen. Althans, zo vertelde bondscoach Ronald Koeman live op televisie maandagavond. De middenvelder van PSV zit bij de voorlopige selectie van Koeman in aanloop naar het EK 2024. Er moeten nog vier spelers afvallen.

“Het is jammer dat we ook met name in die interlands in maart, dat we gedurende een hele periode, veel geblesseerde spelers hebben gehad”, vertelt Koeman bij Veronica Offside. "Dus ik heb nooit een oefenwedstrijd gehad om te kijken met Frenkie de Jong met Veerman, of met Reijnders of met schouten, etc. Dat is jammer want ik had ook graag Van de Ven in het centrum achterin willen opstellen."

Artikel gaat verder onder video

“Je moet denk ik als speler, en dat is gewoon algemeen, dat voelde ik zelf altijd, je moet wel uitdagingen in je carrière als speler hebben. Ik vind dat hij zo goed is voor Nederland, en ik wil hem graag waar dan ook, in Spanje of in Italië of Duitsland of Engeland, zien op het middenveld, want dat is qua alles het hoogste niveau”, aldus Koeman “Ik denk dat hij in alle opzichten klaar is voor een stap naar het buitenland”, besluit de bondscoach.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie

Dit is het virtuele speelschema van de play-offs, waarin de top van de Keuken Kampioen Divisie strijdt om promotie en de nummer zestien van de Eredivisie juist probeert degradatie te voorkomen.

Belangrijke dag voor Oranje: Nederland kan vandaag achtste finales halen zonder zelf te spelen

Belangrijke dag voor Oranje: Nederland kan vandaag achtste finales halen zonder zelf te spelen

  • MeeMetOranje.nl
It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen