Arne Slot eindigt laatste persconferentie opvallend en stapt op Valentijn Driessen af

20 mei 2024, 13:31
Foto: © ESPN

Arne Slot heeft De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen na afloop van de persconferentie een knuffel gegeven, zo blijkt uit beelden van ESPN. De journalist, die op persconferenties heeft laten zien niet bang te zijn om een kritische vraag te stellen aan de coach van Feyenoord, dolde gedurende de persconferentie ook zo nu en dan met de vertrekkend oefenmeester van Feyenoord.

Slot en Driessen leefden in de afgelopen jaren zo nu en dan op gespannen voet met elkaar, aangezien de journalist van De Telegraaf er niet voor terugdeinsde om een kritische vraag te stellen aan de trainer van Feyenoord. Slot had daar, vaak met een lach, een goede tegenreactie voor klaarstaan. Zondag troffen de twee elkaar voorlopig voor het laatst op een persconferentie, waardoor Slot besloot op Driessen af te stappen en de journalist een knuffel te geven.

© ESPN
Artikel gaat verder onder video

Tijdens de persconferentie dolden Driessen en de trainer van Feyenoord zo nu en dan ook met elkaar, maar stelde de verslaggever ook nog een kritische vraag aan Slot, wat opnieuw voor een glimlach zorgde bij de nieuwe trainer van Liverpool: "Je wordt nu bijna als een heilige uitgezwaaid, terwijl Van Bronckhorst meer heeft gewonnen. Kan je het verschil verklaren?", vroeg Driessen aan Slot.

"Ik denk dat dit een nieuwe tijd en nieuwe generatie is", reageerde Slot. "We zijn veel meer bezig met mooie filmpjes maken en veel tijd besteden aan hoe iemand afscheid neemt. Het zou mij niet verbazen als Van Bronckhorst in deze moderne tijd hier afscheid had genomen, hij minimaal een gelijkwaardig afscheid zou hebben gehad", zei Slot.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
  27
  + 1
avatar

Wat zal Driessen gelukkig zijn, snel naar huis om te vertellen

fred hache
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Driessen doet voor de beeldvorming alles om bij de heren van VI als de getapte boy over te komen.

Klantenservice
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Ik denk dat de hand van de trainer in dit geval een groot verschil is tussen Slot en van Bronckhorst. Laatstgenoemde was natuurlijk toch een soort icoon binnen Feyenoord, maar ik vond dat je zijn invloed als trainer veel minder goed terug kon zien in het spel van het elftal. Onder andere Slot heeft echt voor een ommezwaai gezorgd binnen Feyenoord. Zijn opvattingen zag je echt terug in het spel. Daarnaast hebben zijn omzettingen tijdens een wedstrijd regelmatig voor verandering gezorgd. Dat zijn afscheid dus wat groter is, vind ik eigenlijk niet zo heel gek.

gtsb
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Idd klantenservice het verschil is de speelwijze . En het feit dat gio iets te lang is blijven zitten . Arne Slot gaat gewoon weg op een goed moment(voor hem).

Tukker
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Zo'n vraag stellen is meer met een negatieve dan kritische inslag. Ik vind Driessen een triest mannetje. Slot reageert overigens weer geweldig.

QuarlonK
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Precies. Dat was Van Gaal niet gelukt. Ik denk wel dat hij, met die pers daar, die communicatie kwaliteiten in Engeland hard nodig heeft

gtsb
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Is toch leuk dit. Driessen is vaak irritant .,en ik ben ook geen fan van hem. Maar de man doet zijn werk en wordt om zijn mening gevraagd . En heeft soms ook gewoon een punt of gelijk . Wat je dus vaak ziet is dat mensen daaraan voorbij gaan omdat ze iemand niet mogen . Het is toch mooi om te zien en goed van slot dat dit gewoon kan .

QuarlonK
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Eens maar sommige vergeten dat Driessen vaak ook gelijk heeft. Hij is wat dat betreft irritant en vaak zuur maar toch ook wel ergens wel weer uniek. Ik zie gem liever dan al die meepraters van de NOS

Bean.
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Sorry Quarlonk, ik had mijn medicijnen te laat ingenomen. Dan neemt een andere persoonlijkheid het van mij over. Er is eigenlijk niemand die slot echt nog excuustruus noemt behalve ik (als ik mijn medicijnen niet neem). Dat is puur omdat ik zo jaloers op hem ben. Ik gun hem hrt succes niet, en gebruik daar slechte bijnamen voor. Of ik probeer de credits naar een ander te schuiven. Sorry dat je mij, Bean, op een zwak moment heb moeten meemaken. Ik en mijn begeleiders werken hier samen heel hard aan! Tot die tijd zal ik mij, onder dwang van mijn andere persoonlijkheden, soms nog wat triest en kinderachtig gedragen...

QuarlonK
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Het is niet zo omdat jij het tig maal herhaalt dat het medialandschap ook vindt dat Slot een excuustruus is. Hij heeft in moeilijke omstandigheden goed gepresteerd en heeft een mooie transfer verdiend. Zijn we van jou obsessie voor Slot ook even af

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Vanaf nu is bozs de grootste exuustruus van Nederland. Dat was hij al maar goed. Want een grotere jankerd dan bosz zou ik zo één twee drie niet weten. Wat zou deze man graag trainer willen worden van Feyenoord. Dat is zijn grootste wens. Niet welkom in Rotterdam Never never nooit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen