Johan Derksen vernietigt Oranje-ster: ‘Als Koeman niks doet, staan voor lul in de hele wereld!’

17 juni 2024, 23:23
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft zich andermaal zeer kritisch uitgelaten over de haarband van Memphis Depay. De televisiepersoonlijkheid van Vandaag Inside ergert zich groen en geel aan het accessoire van de Oranje-aanvalsleider en brandt hem tijdens de uitzending van maandagavond dan ook finaal af.  

“Ik zit naar een EK te kijken, maar dan zie ik één speler met zo’n kolderieke haarband, en dat is Memphis”, begint De Snor. “Ik hou nooit van die spelers die dan op willen vallen. Dat is hij dan weer… Het stelt niks voor en waar maak je je druk om? Nou, het wordt nu een soort commercieel geval. Hij heeft er alweer een getal tien op laten borduren en de woorden ‘who cares’… Nou, ik ‘care’ zolang hij niet goed speelt”, gaat de analist verder.

Artikel gaat verder onder video

“In heel Nederland vielen die hoofdbanden de deur uit. Ik zie die als-clown-verkleedde-Oranje-supporters tegenwoordig allemaal met een hoofdband lopen. Maar ik had het als ik Ronald Koeman was verboden!”, hekelt Derksen vervolgens. “Als morgen acht spelers met een hoofdband aankomen kan Koeman niks doen en staan we voor lul in de hele wereld!”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Welke spelers van Oranje moet Koeman strafschoppen laten nemen?

Afgezien van Memphis Depay heeft Oranje een klein probleem. Al is er een Eredivisie-speler met 10 goals uit 10 penalty's. 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Waar maakt Derksen zich druk om. Er lopen spelers rond die hun haar in verschillende kleuren verven of het zo laten knippen dat het iets uitbeeldt etc. Als Depay een fantastische wedstrijd speelt en zo bijvoorbeeld Nederland aan een overwinning helpt maakt het mij niet uit wat hij op zijn hoofd heeft, al zou het bij wijze van spreken een indianen tooi zijn.

gtsb
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

En wanneer heeft depay dat gedaan dan in een eindtoernooi !?. Koeman ging met hem praten ,vervolgens draagt hij hem gewoon weer . Met nu weer 10 en who cares erop. Koeman heeft depay niet in de hand

Dexi
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Vaste VI kijkers weten dat Derksen een afkeer heeft tegen donkere spelers en van der Gijp had een hekel aan Manolev, Manolev werd 4 jaar lang op Nationaal tv getreiterd door Gijp en heel Nederland keek ernaar en deed niets. En nu is Depay aan de beurt,verlies Nederland is Depay schuld win Nederland komt het door de invalbeurt van Wout.

Link gekopieerd!
  22
  + 1
avatar

Helemaal mee eens, daarbij wie is deze voormalig schopper van Fc Meppel dan wel dat hij denkt te kunnen oordelen over Depay zijn voetbal talent.

divano
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

en daar gaat het nu juist om, presteren vwb Depay ver onder de maat alleen zijn show`s en die zielige rariteit op zijn kop zijn mega interessant voor het circus, neem dan Weghorst, komt er 2 minuten in en Bingo!!!! en die gedraagt zich zoals alle spelers zich zouden moeten gedragen, ben die grappenmakers net als die jankebalk Xavi helemaal zat

Dexi
Link gekopieerd!
  25
  + 1
avatar

@divano, Volg je het voetbal of kijk je alleen naar de samenvattingen? Een voetbalwedstrijd duurt minimaal 90 minuten, als Wout zo goed is zoals je beweert waarom heeft Wout geen basisplaats en waarom was Wout een miskoop voor Man United en Wout heeft afgelopen seizoen 28 wedstrijden gespeeld en 7x gescoord voor Hoffenheim ,Donyell Malen (exPSV) 27 wedstrijden 13 doelpunten voor Dortmund Malen heeft op 1 juni 2024 nog de CL finale gespeeld en Wout is volgens jouw de spits die binnen 2 minuten het verschil kan maken?

Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Toch wel heel hypocriet dat de man die het iedere keer heeft over zijn strijd in de sixties over vrijheid betreffende van alles en nog wat, nu dus als een idioot te keer gaat over een kleding stuk / attribuut, heeft hij überhaupt de sixties wel begrepen vraag ik me af ?

Aniel Kalpoe
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Er zit wel wat in want meneertje neemt nu een video op die uitkomt ben je godverdomme met voetbal bezig of ga je lopen janken om een haarband ik had gezegd knvb was we houden ons aan de kleding en sponsors deal geen gelul en gezeik over een haarband en presteren want tot nu toe heeft hij nog niks bijzonder gedaan de manndie denkt dat wij niet zonder hem zouden kunnen laat lopen zulke aroganten jongens diendenken dat ze alles kunne doen en dat hun de baas zijn oozouten ermee

Werner
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

verschrikkelijke zelfingenomen gast, heeft niks met NL net als vele anderen in NL 11tal.let eens op het meezingen (playbacken) met Volkslied. WAT een verschil met al die andere landen, dat alleen al zegt al genoeg!! Ze hebben niks met onze cultuur behalve alle mgl heden die men hier kon benutten!!

Harry's
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Depay heeft helemmal niets op met nederland of oranje. Hij vind zichzelf veel belangrijker.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen