Vilhena ondertekent contract: "Grote dag voor mij"

16 januari 2013, 17:53

Dat hij bij zou tekenen maakte Feyenoord begin december al bekend, maar inmiddels staat de handtekening van Tonny Trindade de Vilhena ook echt onder zijn nieuwe contract. Hij zette woensdag zijn krabbel onder een verbintenis tot 2016.

"Voor mij is dit een grote dag, ik ben heel blij met dit nieuwe contract", zegt Vilhena op de site van Feyenoord over zijn contractondertekening. Vilhena is pas achttien jaar, maar heeft al een vaste basisplaats. Daar neemt hij echter geen genoegen mee. "Door hard te werken wil ik nog belangrijker worden voor Feyenoord. De mensen binnen de club hebben alle vertrouwen in mij, daar ben ik hen erg dankbaar voor."

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord verwacht veel van de jonge middenvelder. "Tonny is een van onze allergrootste talenten, dat blijkt wel uit het feit dat hij hier op zijn zeventiende debuteerde en inmiddels een vaste basisplaats heeft. Hij is een groeibriljantje, die in onze ogen nog veel stappen kan maken in zijn ontwikkeling. Zijn fantastische mentaliteit zal hem daarbij helpen", denkt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen