PSV stelt vierde plek veilig na matig duel

3 mei 2014, 20:43

PSV heeft na een plichtmatige overwinning op NAC de vierde plek veiliggesteld. Het werd 2-0 in Eindhoven dankzij goals van Memphis Depay en Jeffrey Bruma.

Een aardig fluitconcertje galmt door het Philips Stadion. Er staat 1-0 op het scorebord en de thuisploeg is de eerste helft zonder kleerscheuren doorgekomen, maar de fans zijn allesbehalve tevreden. Ze hebben dondersgoed in de gaten dat zowel hun club als de ploeg uit Breda deze tussenstand wel prima vindt. PSV stelt de vierde plek veilig – dat is immers het hoogst haalbare in Eindhoven – en NAC ondervindt geen hinder zolang RKC er geen monsterscore van maakt tegen Heerenveen.

Maar helaas, daar bleef het bij. NAC zakte wat in en kreeg welgeteld één kans via een knal van Mats Seuntjens, die uitstekend werd gekeerd door Jeroen Zoet. Verder vonden beide ploegen het wel prima. PSV bleef domineren en zoeken naar de ruimte voorin, maar het creëerde niet veel. Typerend voor de sfeer was het matige applaus na de definitieve aftocht van Bryan Ruiz, die het hele seizoen de voorkeur kreeg boven een talent als Luciano Narsingh. Jing-su Park en Depay kregen wel luid applaus vanaf de tribune.

Kortom, een plichtmatige overwinning van PSV dat hierdoor de vierde plek heeft veiliggesteld. NAC verdwijnt op zijn beurt definitief uit de gevarenzone en speelt volgend seizoen gewoon weer in de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen