De Graafschap wil Kali 'zo snel mogelijk' presenteren

28 september 2015, 22:31

Promovendus De Graafschap legt de transfervrije Anouar Kali nog liever vandaag dan morgen vast. De hekkensluiter van de Eredivisie, die afgelopen weekend voor het eerst een punt pakte, ziet in de oud-speler van Roda JC en FC Utrecht een belangrijke toevoeging aan de spelersgroep.

Kali traint al een aantal dagen mee bij De Superboeren, maar had niet direct oren naar een dienstverband in Doetinchem. Nu lijkt het er dus toch van te komen. "Wij vinden Anouar een meerwaarde hebben, iemand die echt iets toe kan voegen aan het elftal. Ik hoop dat we er uit kunnen komen, wat ons betreft zo snel mogelijk", legt manager voetbalzaken Peter Hofstede uit bij FOX Sports.

Na zes nederlagen op rij pakte De Graafschap zondag op eigen veld een punt tegen Willem II (2-2). "Met name de manier waarop het punt is behaald stemt natuurlijk tot tevredenheid", vindt Hofstede, die de ploeg met tien man een 0-2 achterstand weg zag poetsen. "Met tien man in de slotfase nog een gelijkspel afdwingen, dat hadden weinig mensen verwacht. Dat maakt het extra mooi."

Hofstede heeft ondanks de moeizame competitiestart vertrouwen in De Superboeren. "Ik vind ook dat wij in eerdere wedstrijden nooit echt weggespeeld zijn, maar telkens sta je toch met lege handen. Dan komen de verhalen, zo werkt het nu eenmaal in de voetballerij. Het wegsturen van Jan Vreman was voor mij echter onbespreekbaar. Wij weten heel goed waar we vandaan komen. Ik zie voldoende aanknopingspunten", besluit hij positief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen