De Graafschap gelooft ogen niet: "Hij zit opeens hier"

5 januari 2016, 08:11

Een bizarre situatie bij De Graafschap. De rode lantaarndrager van de Eredivisie was maandenlang bezig met de komst van Anouar Kali, maar heeft in het duister getast. Gek genoeg werd de middenvelder wel gespot in het hotel van De Superboeren, aangezien de Turkse club Boluspor daar ook verblijft. Kali is daar voor drie dagen op proef, tot verbazing van De Graafschap.

"Ik wist ook niet wat ik zag", laat een verbaasde manager voetbal Peter Hofstede optekenen door Omroep Gelderland. "Hij zou mij laten weten hoe het ervoor stond en nu zit hij opeens hier", aldus Hofstede. Bij Boluspor staat met Anco Jansen al een Nederlander onder contract. Toevallig genoeg is dat een oud-speler van De Graafschap.

In de persoon van Mark Diemers, die gehuurd wordt van FC Utrecht, heeft De Graafschap al wel een middenvelder aan boord gehaald. "Het is de bedoeling dat er ook nog een aanvaller bij komt", stelt Hofstede, die ook inging op de disciplinaire straf voor Nathan Kabasele. "Hoe het verder gaat met hem, zullen we wel zien. Hij is in Nederland gebleven en gaat meetrainen met de beloften. Maar er staat voor volgende week een goed gesprek gepland."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen