Burnley-trainer Dyche is vereerd door Everton-interesse

26 oktober 2017, 17:31

Het speculeren over wie Ronald Koeman gaat opvolgen bij Everton is in Engeland in volle gang. Burnley-trainer Sean Dyche wordt door de Engelse media als één van de grootste kanshebbers op de baan gezien en zegt dat hij vereerd is door de vermeende interesse.

Dyche werkt al vijf jaar bij Burnley en levert daar prima werk af. Dat is dus ook de andere clubs niet ontgaan. "Mijn focus ligt bij deze club", zegt de trainer tegen Sky Sports. "Ik ben al vaker met andere clubs in verband gebracht, dus ik ben hier wel aan gewend. Natuurlijk ben ik vereerd door de geruchten, omdat het voelt als een soort waardering voor je werk."

Dyche zit al vijf jaar op de trainersstoel bij Burnley, waarmee hij gedurende die periode ook degradeerde uit de Premier League. Toch werd hij niet ontslagen. Dat werpt nu zijn vruchten af, aangezien de club onder Dyche inmiddels is uitgegroeid tot een stabiele Premier League-club.

De situatie op Turf Moor staat in groot contrast met de meeste andere clubs, waar trainers snel ontslagen worden. "Tegenwoordig zijn er bij veel clubs problemen met het verwachtingspatroon. De clubs verwachten vaak dingen die niet realistisch zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen