Vitesse praat in januari met Fraser over aflopend contract

16 november 2017, 17:14

Vitesse gaat in januari om tafel met Henk Fraser, die in Arnhem over een aflopend contract beschikt. Contractverlenging is niet per se een één-tweetje, want Fraser stoort zich aan Russische inmenging op het technische beleid. De oefenmeester zou zich vooral ergeren aan Valery Oyf, de Rus die in de Raad van Commissarissen zit.

"In de kranten werd gesuggereerd dat de Russen invloed zouden willen hebben op het technische beleid", vertelt Marc van Hintum, interim technisch directeur bij Vitesse, tegen FOX Sports. "Mo (de vertrokken td Allach, red.) en Henk zijn verweer gegaan. Voor ons is dat logisch. Wij moeten niet vergeten wat we uit een andere cultuur komen. Soms is het goed de andere kant te bekijken. Maar ik denk dat het goed is dat er stelling is genomen."

Daarbij geeft Van Hintum aan dat Vitesse de Russisch invloed zelf bepaalt. "De invloed is zo groot als je zelf toelaat. Die is dusdanig dat wij bepalen wat hier gebeurt. Er is altijd overleg, onze RvC geeft advies. Het is zaak om goed te blijven communiceren. Het is zo dat wij bepalen wat er binnenkomt. De RvC kan dat goed- of afkeuren, maar wij bepalen het lijstje."

Van Hintum gaat tijdens het trainingskamp samen met algemeen directeur Joost de Wit en waarschijnlijk de RvC om tafel met Fraser. "Het is ook de vraag hoe Henk de periode heeft gezien, want er zijn stukjes naar buiten gekomen. Wij gaan dat in alle rust bespreken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen