Ajax verlengt het contract van talent Jensen met drie jaar

8 februari 2018, 13:17   Bijgewerkt: 8 februari 2018, 13:22

Ajax heeft het contract van jeugdspeler Victor Jensen verlengd tot en met 2023. De Amsterdamse club is tevreden over de ontwikkeling van de man die afgelopen zomer overkwam van FC Kopenhagen en beloont dat met een nieuwe verbintenis. Dat meldt de club in een persbericht. 

De vandaag (donderdag) jarige aanvaller (18), die afgelopen maandag zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal maakte tegen Helmond Sport, heeft naar eigen zeggen erg moeten wennen aan het Ajax voetbal. Toch zien de Amsterdammers dusdanig veel potentie in de aanvaller, dat ze zijn verbintenis met drie jaar hebben verlengd. 

In totaal speelde hij tot dusver twee duels namens Jong Ajax in de Jupiler League, waarin hij dus eenmaal scoorde. Jensen is blij met de kansen die hij krijgt in het beloftenteam. "Mijn debuut bij Jong Ajax tegen Fortuna Sittard was ook goed van mijn kant, maar tegen Helmond kon ik belangrijk zijn met een doelpunt. Dat de trainer mij dertig minuten laat meedoen, geeft veel zelfvertrouwen", liet hij weten op de clubsite. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen