Huntelaar verwacht snel nieuws omtrent contract

30 april 2018, 22:17   Bijgewerkt: 30 april 2018, 22:34

Er lijkt binnenkort nieuws naar buiten te komen over een langer verblijf van Klaas-Jan Huntelaar bij Ajax. De 34-jarige spits, die in het bezit is van een aflopend contract, denkt niet dat er problemen zullen ontstaan bij de onderhandelingen. 

Toen Huntelaar tegen AZ het veld verliet voor Kasper Dolberg werd hij getrakteerd op een applaus van de Ajax-supporters. "Of het: we zien je volgend seizoen graag terug betekende? Haha, dat weet ik niet. Dat moet je vragen aan de mensen die applaudisseerden. Of het voor iets extra's stond? De mensen weten nog niet helemaal zeker hoe alles ervoor staat. De komende tijd komt er wel duidelijkheid", zegt hij in gesprek met Ajax Life. "Helemaal zeker is het pas als alles uiteindelijk naar buiten komt, maar ik verwacht niet zo veel problemen. Even zitten en dan moet het wel goed komen."

Ook met Justin Kluivert wil Ajax in gesprek over een nieuw contract. Huntelaar praat echter niet met het talent over zijn toekomst. "Die keuze moet hij zelf maken. Ik hoop ook dat hij die keuze zelf maakt. Als Justin een advies wil hebben, kan hij dat krijgen. Maar het is niet zo dat ik hem in de media een kant op wil sturen. Als hij er vragen over heeft, zal ik hem zeggen wat ik denk dat het beste is. Justin mag altijd bij me aankloppen. Als hij iets wil weten, kunnen we het erover hebben", aldus de routinier.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen