Gisteren gemist: Ajax verslaat Sturm Graz, recordbedrag Alireza

26 juli 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 25 juli.

Ajax boekt belangrijke eerste zege in voorronde CL op Sturm Graz

Ajax heeft in de tweede voorronde van de Champions League een overtuigende overwinning geboekt op Sturm Graz: 2-0. Uitblinker Hakim Ziyech en Lasse Schöne waren aan Ajax' zijde verantwoordelijk voor de doelpunten. Nieuwelingen Daley Blind en Dusan Tadic kwamen in het veld. Het zorgde voor [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336064/ten-hag-genoot-van-ajax-fans-tandem-ziyech-tadic-en-eiting/,_blank,tevredenheid] bij Ten Hag.

AZ'er Jahanbakhsh voor een recordbedrag naar Brighton & Hove Albion

Alireza Jahanbakhsh vertrekt definitief naar Brighton & Hove Albion. Beide clubs hebben zoals verwacht een akkoord bereikt over een transfersom van ongeveer 25 miljoen euro. De Iraniër tekent een contract voor vijf seizoenen en wordt zodoende ploeggenoot van Davy Pröpper en Jürgen Locadia, die de buitenspeler voorgingen.

Bayern München strikt met talent Davies duurste MLS-speler ooit

Bayern München heeft zich verzekerd van de komst van Alphonso Davies. De zeventienjarige aanvaller komt op 1 januari 2019 over van Vancouver Whitecaps en kost Der Rekordmeister liefst 16,25 miljoen euro. Daarmee is hij de duurste speler ooit die wordt weggekocht uit de MLS.

AC Milan stelt Leonardo aan als nieuwe technisch directeur

AC Milan heeft een nieuwe technisch directeur gepresenteerd: Leonardo - eerder als speler, 'TD' en als hoofdtrainer al actief in Milaan - is aangesteld als de nieuwe technisch eindverantwoordelijke. Die functie kreeg hij in 2008 ook al en groeide destijds uit tot hoofdcoach, waarna hij werd ontslagen.

Officieel: Clasie keert op huurbasis terug bij Feyenoord

Feyenoord heeft de terugkeer van Jordy Clasie officieel aangekondigd. De Rotterdammers huren de 27-jarige middenvelder voor één seizoen van Southampton. "Het voelt fantastisch om weer terug te zijn. Iedereen weet hoeveel deze club voor mij betekent", reageert Clasie. Ook Joey van den Berg, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336037/vvv-venlo-slaat-dubbelslag-met-van-ooijen-en-samuelsen/,_blank,Martin Samuelsen en Peter van Ooijen] maakten woensdag een transfer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen