Spoorboekje: Klaassen-transfer naar Werder wordt afgerond

27 juli 2018, 07:00   Bijgewerkt: 26 juli 2018, 23:44

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 27 juli.

Nieuws

Klaassen-transfer afgerond

Davy Klaassen arriveerde donderdag per vliegtuig in Bremen, waar hij zich gaat verbinden aan Werder Bremen. De Duitse club gaat hem losweken bij Everton en ziet in de oud-speler van Ajax een belangrijke schakel op het middenveld. De verwachting is dat hij vandaag gepresenteerd zal worden. 

Wedstrijden

NEC - RKC Waalwijk (19.00 uur)

NEC is bezig aan een sterke voorbereiding. De Nijmegenaren verloren (in reguliere speeltijd) geen van de zes oefenwedstrijden. Door de komst van Joey van den Berg is NEC alleen nog maar sterker geworden, dus mag de club uit Nijmegen gerust één van de topfavorieten van de Eerste Divisie worden genoemd. Vanavond speelt NEC tegen competitiegenoot RKC Waalwijk de eerste van de drie laatste oefenduels voor de competitie begint.

VVV-Venlo - FC Twente (19.30 uur)

Na zeven (!) oefenduels tegen amateurteams, wordt VVV-Venlo vanavond voor de eerste keer écht getest. Tegenstander van de Venlonaren is het geplaagde FC Twente, dat de selectie nog lang niet op orde heeft. De Tukkers gingen woensdag met liefst 5-1 onderuit tegen FC Emmen, wat geen goed teken is. Kan Twente zich herstellen tegen VVV?

Standard Luik - AA Gent (20.30 uur)

Het is nog maar eind juli, maar in België gaan ze vanavond al los. De competitie wordt afgetrapt met een affiche van jewelste: Standard Luik tegen AA Gent. Ajax zal met een schuin ogen in de gaten houden wat er bij dat duel gebeurt, want Standard Luik is de tegenstander die de Amsterdammers in de volgende ronde van de Champions League-kwalificatie treffen. Ajax moet natuurlijk eerst nog wel het karwei afmaken tegen Sturm Graz.

Voetbal op tv

19.30: uur FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, programma met de laatste voetbalnieuwtjes

20.25: uur Standard Luik – AA Gent, Ziggo Sport, live verslag van Belgische Supercup

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen