Hendrix rekent zich niet rijk: "Ik vind media beetje hypocriet"

22 augustus 2018, 10:56

De groepsfase van de Champions League is erg dichtbij voor PSV, maar Jorrit Hendrix weigert zich rijk te rekenen. Na de 2-3 van dinsdagavond op bezoek bij BATE Borisov is de uitgangspositie van de Eindhovenaren in ieder geval goed.

"Ik vind de media een beetje hypocriet. Van te voren zeiden ze ook dat we hier wel even zouden winnen", zegt Hendrix tegen Omroep Brabant op de suggestie dat de Champions League lonkt voor de landskampioen. "Als je kijkt naar de statistieken winnen hier maar weinig ploegen. Volgende week is het ook zeker niet gedaan. We moeten er ook niet te makkelijk over denken."

Dat leek PSV dinsdag aanvankelijk wel te doen. De start in Wit-Rusland was niet goed. "Als je ziet hoe we de wedstrijd beginnen, dat mag niet. Maar je herstelt je knap. Dan kom je op 2-1 voor en krijg je hele grote kansen op 3-1 en 4-1 en kun je het jezelf makkelijk maken. Dat doen we niet en dan valt 'ie aan de andere kant. Een beetje ongelukkig. Maar daarna maken we gelijk de 3-2 en daardoor heb je een goede uitgangspositie volgende week."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen