PSV Onder-19 wordt beloond en wint laat van Inter

3 oktober 2018, 15:56   Bijgewerkt: 3 oktober 2018, 16:09

Het leek erop dat PSV Onder-19 woensdagmiddag ook de tweede wedstrijd in de Youth League zou gaan verliezen, maar de ploeg van Ruud van Nistelrooy heeft zich veerkrachtig getoond. Thuis tegen Internazionale kwam het team met 0-1 achter, maar werd er toch met 2-1 gewonnen.

PSV verloor twee weken geleden al met 2-1 van FC Barcelona en dat was gezien het spelbeeld enigszins onterecht. Het leek erop dat de Eindhovense talenten ook vandaag een onterechte nederlaag zouden lijden. PSV had in grote delen van de wedstrijd het betere van het spel en en raakte via Joël Piroe al vroeg de lat. Toch was het Inter dat, tegen de verhouding in, de score opende. Facundo Colidio werkte binnen na een counter.

PSV kreeg ook daarna, onder meer via schoten van Mohammed Ihattaren, kansen. Het leek er desondanks op dat de thuisploeg zou gaan verliezen, totdat de slotfase aanbrak. Piroe kopte vijf minuten voor tijd binnen uit een corner en het werd zelfs nog mooier voor PSV Onder-19. Yorbe Vertessen werd de gevierde man door in de 93ste minuut raak te schieten in de verre hoek. Daardoor heeft PSV weer volop kansen op het behalen van de volgende ronde.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen