Ervaren Hendrix zet krabbel onder nieuw contract bij PSV

14 januari 2019, 17:49   Bijgewerkt: 14 januari 2019, 17:58

Jorrit Hendrix is langer verbonden aan PSV. De 23-jarige middenvelder heeft zijn contract met een jaar verlengd en ligt nu vast tot medio 2021. Hendrix ondertekende maandag tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn nieuwe contract. "Ik hoop hier nog ontzettend mooie dingen te bereiken", aldus Hendrix.

Hendrix behoort ondanks zijn leeftijd tot de meest ervaren spelers van PSV. Sinds zijn debuut in 2013 kwam hij al tot meer dan 180 optredens voor de Eindhovenaren. Hendrix maakt al vanaf de F-jeugd onderdeel uit van PSV. "Dit blijft speciaal", reageert Hendrix op het clubkanaal. "Ik weet nog dat ik mijn eerste contract tekende. Niet alleen het gevoel van een contract is mooi, ook het vertrouwen dat de club hiermee uitstraalt doet veel."

Teze

Binnenkort komt PSV met meer contractnieuws. De landskampioen heeft een mondeling akkoord met Jordan Teze. De negentienjarige rechtsback, die ook uit de jeugdopleiding komt, gaat ook tekenen tot medio 2021. Later hoopt PSV nog te verlengen met Pablo Rosario, Donyell Malen en Michal Sadilek, aldus het Eindhovens Dagblad.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen