Go Ahead legt proefspeler vast, Telstar huurt Schot van Norwich

12 juli 2019 – Go Ahead Eagles gaat in zee met Antoine Rabillard. De 23-jarige Franse aanvaller heeft zijn proefperiode in Deventer met succes doorstaan en tekent voor twee jaar in de Adelaarshorst. Bevalt de samenwerking, dan heeft Go Ahead de optie om Rabillard een jaar langer aan boord te houden.

Go Ahead legt proefspeler vast, Telstar huurt Schot van Norwich

Rabillard was de voorbije tijd op proef in Deventer. Het afgelopen seizoen speelde de Fransman bij AS Béziers in de Ligue 2. "Nu is mijn doel een mooi seizoen te draaien bij Go Ahead Eagles. De club is ambitieus en wil meespelen om de bovenste plaatsen. Ik ga er alles aan doen daar een bijdrage aan te leveren", zegt hij via de officiële clubkanalen.

Go Ahead wist zich eerder op de vrijdag te versterken met Adrian Enqvist, die eveneens op proef was in Deventer. "Antoine is een echte spits met zijn loopacties en neusje voor de goal. Hij heeft daarnaast een grote drive om zich nu op het tweede niveau van Nederland door te ontwikkelen", aldus technisch manager Paul Bosvelt.

Telstar strikt Schot
Telstar heeft net als Go Ahead toegeslagen: de club uit Velsen-Zuid huurt komend seizoen Charlie Gilmour van Norwich City. De Schotse middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Arsenal, waarvoor hij afgelopen seizoen nog twee Europa League-wedstrijden speelde. De komende dagen wordt de deal afgerond, waarna Gilmour aansluit bij Telstar.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd