Karsdorp houdt zich nog niet bezig met Oranje-rentree

14 september 2019, 09:11   Bijgewerkt: 14 september 2019, 09:25

Het voetballeven lacht Rick Karsdorp weer toe na twee moeizame jaren bij AS Roma. De 24-jarige rechtsback is fit, zeker van een basisplaats en voelt zich goed bij Feyenoord. Nu hij zijn oude niveau weer nadert, wordt Karsdorp veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer in het Nederlands elftal. Dat is echter iets wat hem nu nog niet bezighoudt.

Karsdorp begrijpt niet waarom hij nu alweer genoemd wordt als kandidaat-rechtsback voor Oranje. "Natuurlijk heb ik deel uitgemaakt van het Nederlands elftal en ik heb ook naar Oranje gekeken in de afgelopen week. Ik ben blij met de twee overwinningen en verder wil ik me helemaal niet met Oranje bezig houden. Ik heb pas vier wedstrijden gespeeld hier, daarvóór vijftien wedstrijden in 100 weken", zegt de drievoudig international tegenover De Telegraaf.

"Kijk, als ik twintig wedstrijden heb gespeeld, tien assists heb geleverd en vijf goals heb gemaakt mag je vragen aan mij of Oranje weer in beeld komt. Ik ben wel bewust teruggekomen naar Feyenoord. Je weet gewoon dat als je hier elke week gaat spelen en je doet het goed, dat er mogelijkheden komen", vervolgt Karsdorp.

De van AS Roma gehuurde back speelde tot nu toe vijf officiële wedstrijden sinds zijn terugkeer bij Feyenoord. De Rotterdammers zijn de competitie met zes punten uit vier wedstrijden niet heel goed begonnen. "Maar je moet me geloven als ik zeg dat wij op dit moment een fantastische sfeer in de groep hebben. Feyenoord wordt vaak negatief belicht, maar onze selectie bestaat nu uit een heel fijn stel gasten."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen