Almere City FC stelt Jacobs aan als opvolger van Maaskant

23 september 2019, 11:46

Almere City FC heeft in Teun Jacobs de opvolger gevonden van de eerder vertrokken Robert Maaskant. De huidige beleidsbepaler van de KNVB begint op 1 januari als technisch manager bij de Eerste Divisie-club.

Dat laat Almere City FC weten op het clubkanaal. De afgelopen zes jaar was Jacobs werkzaam in Zeist, terwijl hij eerder actief was bij diverse jeugdelftallen van NEC en als hoofd jeugdopleiding van Vitesse. "De kernwaarden van de club zijn goed uitgeschreven en er ligt een ambitieus beleidsplan", aldus Jacobs.

"Meer dan bij welke club ook, zijn bij Almere City FC de randvoorwaarden aanwezig om met beleid succesvol te zijn. Er is geen geschiedenis die voorschrijft hoe de toekomst er uit moet zien. Ik denk dat ik met mijn kennis en ervaring een bijdrage kan leveren om de stip aan de horizon te bereiken: de stap naar de Eredivisie voor juni 2021", laat hij weten.

Maaskant stapte deze zomer op om als trainer van VVV-Venlo verder te gaan. Met Jacobs heeft Almere City de ideale nieuwe technische man, denkt algemeen directeur John Bes. "Door zijn managementfunctie bij de KNVB heeft hij goed zicht op het (inter)nationale voetbal. Tegelijkertijd kan hij terugvallen op zeer waardevolle praktijkervaring op het gebied van talentherkenning en -ontwikkeling. Teun is jong, heeft een eigenwijze visie en barst van de ambitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen