Telstar legt assistent Tamerus vast als opvolger van Smid

5 november 2019, 09:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De zoektocht naar een nieuwe assistent-trainer is voltooid door Telstar. De Eerste Divisie-club zag Arvid Smid naar de Oranje Leeuwinnen vertrekken, waar hij nu assistent-coach is van Sarina Wiegman. Gertjan Tamerus is door Telstar vastgelegd als diens opvolger.

De oud-speler van onder meer HFC Haarlem, NAC Breda en Heracles Almelo is hoofdtrainer bij Koninklijke HFC dat tweede staat in de Tweede Divisie. Hij tekent voor anderhalf jaar bij Telstar, waar hij assistent wordt van Andries Jonker. "Ik ken Gertjan nog uit zijn tijd in het Haarlems jeugdteam, waar ik hem onder mijn hoede heb gehad. Toevalligerwijs zat hij in hetzelfde team als Arvid Smit, dus wat dat betreft is de cirkel rond", vertelt Jonker. "Gertjan bewijst met de Koninklijke HFC dat hij veel knowhow heeft en voor Telstar een grote aanwinst zal zijn. Ik ben blij dat wij zo snel een opvolger voor Arvid hebben kunnen vinden. Ook wil ik graag Ajax en de Koninklijke HFC bedanken voor hun medewerking bij de totstandkoming van deze constructie."

Tamerus blijft ondertussen ook gewoon werkzaam bij Koninklijke HFC en bekleedt dus nu een dubbelfunctie. Telstar is overigens bezig aan een prima seizoen en staat bovenaan in de tweede periode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen