Schuurs ondanks bizar duel trots op Champions League-debuut

5 november 2019, 23:52

Verdediger Perr Schuurs was trots op zijn debuut in de Champions League namens Ajax dinsdagavond. Hoewel de aanleiding zeer vervelend was voor de Amsterdammers, genoot hij wel van zijn eerste minuten in het miljardenbal. "Na de rode kaarten was een punt het maximaal haalbare", zei de Limburger.

Tegenover Veronica ging hij in op zijn eerste minuten in het miljardenbal. "Ik heb de hele tweede helft warmgelopen, want er stonden drie verdediger op geel. Dus dan weet je dat je elke minuut erin kunt komen", legde Schuurs uit. Toen Daley Blind een rode kaart kreeg, werd hij geroepen door trainer Erik ten Hag. "En een paar seconden later krijgt ook Joël zijn tweede gele kaart, dan weet je dat het puur dichthouden wordt."

#SlaJeSlag: bied mee op een gesigneerd Ajax-shirt van doelpuntenmaker Quincy Promes voor het goede doel!

En dat deed Ajax met negen man uiteindelijk knap. "We moesten het compact houden, al hebben we zelf ook nog een goede kans gehad, met Edson Álvarez. Maar meer dan een punt zat er zeker niet in", aldus de Champions League-debutant. "Deze wedstrijd ga ik niet snel vergeten. Ik ben blij met mijn debuut."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen