Barça moet vrezen voor mislukken transfer Martinez

28 mei 2020, 08:19

FC Barcelona dreigt naast Lautaro Martinez te grijpen. Internazionale heeft verkondigd dat hun spits alleen te koop is wanneer clubs de clausule in zijn contract activeren. De afkoopsom bedraagt 111 miljoen euro en vervalt ook nog eens in juli. Voor Barcelona is het onmogelijk om zo'n transfersom in een keer op tafel te leggen.

Niet voor niets wilde Barcelona de prijs drukken door eigen spelers in de deal te proberen te betrekken. "Veel clubs hebben contact met ons opgenomen. Met name Barça. De realiteit is dat er maar één manier is om Martinez over te nemen en dat is de afkoopsom voldoen", zegt Inter-directeur Piero Ausilio tegen Sky Sport Italia. "Iedereen kent de clausule. Deze vervalt begin juli."

Met andere woorden: de Italianen zijn niet van plan de 22-jarige Argentijn, die in Milaan nog een driejarig contract heeft, te verkopen. "We hebben een goede relatie met Barcelona, maar zij weten onze bedoelingen. Er ligt een clausule en dat is de enige optie. Ik denk dat ik duidelijk ben geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen