Officieel: Heerenveen laat Bruijn vertrekken naar NEC

30 mei 2020, 12:26

SC Heerenveen en NEC hebben de transfer van Jordy Bruijn afgerond. De 23-jarige middenvelder tekende zaterdag een driejarig contract in Nijmegen. Zijn verbintenis bevat ook een optie voor een extra seizoen. Bruijn wist bij Heerenveen nooit een basisplaats te bemachtigen.

Bruijn is geen onbekende voor NEC. Vorig seizoen speelde hij de tweede seizoenshelft al voor de Nijmegenaren. Tot een doorbraak bij Heerenveen kwam het daarna niet. "Jordy is een uitstekende voetballer maar de concurrentie op ons middenveld is groot. In Nijmegen hoopt hij aan meer speeltijd toe te komen. Dat is hem ook gegund", zegt technisch manager Gerry Hamstra op het clubkanaal van Heerenveen.

In de maanden die Bruijn al voor NEC speelde, maakte hij in achttien duels zijn opwachting. De door Ajax opgeleide speler maakte daarin drie doelpunten en gaf evenzoveel assists. "Ik ben blij om weer terug te zijn bij NEC", zegt Bruijn op het clubkanaal van zijn nieuwe club. "Ik zat in een lastige fase, met weinig speelminuten, toen ik hier afgelopen seizoen tekende. Dus toen ik enkele maanden terug van de interesse van NEC hoorde, wilde ik graag terugkeren om de club te helpen. De komende jaren gaan we er alles aan doen om beter te worden en de club terug te brengen naar waar het hoort, de Eredivisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen