Standard stelt Garde toch niet aan, opvallend ontslag bij Leuven

9 juni 2020 – Standard Luik heeft nul op rekest gekregen van Rémi Garde. De Franse oud-trainer van Olympique Lyon was in beeld om de opvolger te worden van Michel Preud'homme, maar heeft de aanbieding van de Jupiler Pro League-club afgewezen.

Standard stelt Garde toch niet aan, opvallend ontslag bij Leuven

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Alle pijlen waren na het definitieve vertrek van oud-keeper Preud'homme gericht op Garde, maar beide partijen hebben nog geen akkoord bereikt. Maandagmiddag moet er al een nieuwe coach voor de groep staan, schrijft het Belgische medium. Het gaat om een Fransman, maar Garde (54) zal dat vermoedelijk niet worden.

Lees ookPreud'homme vertrekt als coach en 'td' bij Standard Luik

Ontslag bij Leuven
Verder kwam de Belgische club OH Leuven met een opvallend ontslagbericht: trainer Vincent Euvrard is weggestuurd. Dat is zeer opmerkelijk, aangezien de coach met zijn elftal de finale om promotie naar de hoogste afdeling nog moest spelen tegen Beerschot, begin augustus. Dat doet de club dus met een andere trainer aan het roer. Euvrard was de laatste zestien maanden werkzaam bij de club van het tweede niveau in België.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd