MVV huurt Duin van AZ, TOP Oss versterkt zich met Leidsman

31 juli 2020, 15:23   Bijgewerkt: 31 juli 2020, 15:29

MVV heeft zich voor komend seizoen versterkt met Jelle Duin. De aanvaller wordt voor één jaar gehuurd van Jong AZ. In Maastricht heeft de aanaller perspectief op veel speeltijd. "Voor mij is het belangrijk om veel te spelen. Bij MVV Maastricht krijg ik die kans. Met de steun van onze supporters wil ik er een mooi seizoen van maken."

Dat heeft MVV laten weten. Vorig seizoen werd Duin verhuurd aan FC Volendam, waar hij in veertien duels vijf doelpunten maakte. "We waren op zoek naar versterking voorin, zeker na het vertrek van Anthony van den Hurk. Jelle Duin is een gretige jongen die een prima opleiding heeft gehad in Alkmaar en bij FC Volendam laten zien dat hij het net in de Eerste Divisie weet te vinden", aldus technisch directeur Ron Elsen.

Lees ook: MVV versterkt zich met buitenspeler Zamouri

TOP Oss haalt ook spits

Verder kwam er ook transfernieuws uit Oss, waar Kyvon Leidsman (21) werd binnengehaald. De spits komt over van Almere City en heeft een contract voor één seizoen getekend bij de club van Klaas Wels. In een stage maakte hij een goede indruk, waarna de club besloot om hem binnen te hengeneln. In de jeugdopleiding speelde hij onder andere voor sc Heerenveen en De Graafschap.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen