Vitesse doet zaken met Chelsea en huurt spits Broja

21 augustus 2020, 15:05

Vitesse heeft Armando Broja (18) binnen. De boomlange spits wordt komend seizoen gehuurd van Chelsea. De Albanees is na Jacob Rasmussen, Maxi Wittek en Loïs Openda de vierde versterking voor Vitesse. "Met de komst van Armando, als vierde aanwinst, neemt onze selectie steeds meer de gewenste vormen aan", aldus technisch directeur Johannes Spors.

"Het mag duidelijk zijn dat Armando een zeer welkome versterking is. Armando is lang, sterk en heeft de afgelopen jaren bewezen makkelijk het doel te vinden. Daarnaast brengt hij net weer wat andere kwaliteiten met zich mee, waardoor hij een aanvulling is voor onze voorhoede", licht Spors toe op het clubkanaal van Vitesse.

Broja is een in Engeland geboren Albaanees die afkomstig is uit de opleiding van Chelsea. In maart van dit jaar debuteerde de kersvers Vitessenaar zelfs in de Premier League. De aanvaller mocht ook al eens met de nationale selectie van Albanië op trainingskamp. Vitesse ziet hij als de juiste vervolgstap. "Ik ken de voorbeelden van bijvoorbeeld Mason Mount, maar ook van Lewis Baker en Dominic Solanke. Voor mijzelf zie ik Vitesse als de ideale club om vlieguren te maken. Ik wil groeien als speler en als mens. En vooral: veel goals maken. Daar ga ik alles voor geven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen