'RKC Waalwijk slaat dubbelslag en haalt broodnodige aanwinsten'

29 augustus 2020 – RKC Waalwijk gaat op korte termijn een dubbelslag slaan op de transfermarkt. Proefspeler Vurnon Anita (31) krijgt een contract aangeboden, terwijl van Club Brugge verdediger Ahmed Touba (22, foto) wordt opgepikt. Daarmee krijgt Fred Grim de eerste verdedigende en broodnodige impuls bij zijn A-selectie.

'RKC Waalwijk slaat dubbelslag en haalt broodnodige aanwinsten'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voetbal International schrijft over de aanstaande deal met Touba, die bij Club Brugge zijn laatste jaar ingaat van zijn contract. Zodoende kan de linksachter annex linkercentrale verdediger vertrekken voor een zacht prijsje bij de kampioen van België, die hem de laatste jaren al verhuurde aan onder andere OH Leuven het Bulgaarse PFC Beroe. Hij zou een verbintenis voor drie seizoenen tekenen.

Volgens het Brabants Dagblad zou ook Anita zijn handtekening zetten onder een contract, ten minste als hij de medische keuring doorstaat. De oud-Ajacied is al langer op proef bij RKC Waalwijk, waar hij een goede indruk heeft gemaakt. Gregory van der Wiel - een andere proefspeler - krijgt langer de tijd om zich te laten zien, terwijl over Chris David (nog) geen beslissing is genomen.

Eerder haalde RKC Waalwijk Nicolas Olsak, James Efmorfidis, Kostas Lamprou en Thierry Lutonda, maar zag het nog veel meer sterkhouders vertrekken. De resultaten in de voorbereiding maakten pijnlijk duidelijk dat er nog veel spelers bij moeten komen om het vege lijf komend seizoen te redden in de Eredivisie. Met Anita en Touba wordt een eerste dubbelslag geslagen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd