KNVB overweegt om bekerduels- én loting weer op te schuiven

28 oktober 2020, 13:03

De KNVB Bekerwedstrijden voor december worden mogelijk nog verder uitgesteld. Vanwege de gedeeltelijke lockdown en de stop in het amateurvoetbal werden de bekerduels van amateurclubs al uitgesteld naar begin december. Nu dat voorlopig niet verandert - zo kondigde het kabinet dinsdagavond aan -, denkt de Nederlandse voetbalbond erover na om de duels opnieuw vooruit te schuiven.

Dat vertelt competitiemanager Jan Bluyssen tegenover het Algemeen Dagblad. Een knoop daarover is nog niet defintief doorgehakt, maar het behoort wel serieus tot de mogelijkheden. Dat is op zich positief nieuws voor de amateurclubs: eerder werd vanuit de KNVB aangegeven dat de amateurteams automatisch werden uitgeschakeld als ze tijdens de geplande wedstrijden niet in actie mogen komen van het kabinet.

"We wachten de verdere besluitvorming van het kabinet af en gaan dan bepalen wat we doen", aldus Bluyssen, die eveneens in het midden liet of de loting voor de volgende ronde al wel gedaan gaat worden, tegenover het AD. "Daar hakken we morgen de knoop over door." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen