FC Den Bosch biedt zeven spelers geen nieuw contract aan

15 maart 2021, 19:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Den Bosch heeft zeven spelers laten weten dat hun aflopende contract niet wordt verlengd. Het gaat om Paco van Moorsel, Christophe van Zutphen, Junior van der Velden, Dwayne Green, Ryan Lambert, Robin Voets en Don Bolsius. Een aantal van hen mag nog wel hopen op een langer verblijf.

Voor Van Moorsel, Van Zutphen, Van der Velden en Green staat de deur nog op een kier. "Wat komend seizoen wel of niet mogelijk  is, gaat zich de komende maanden ontvouwen. De aanzegging heeft dus zonder meer ook met timing te maken. We moeten  de ontwikkelingen in de komende tijd afwachten. Ook de hoofdtrainer die volgend seizoen  voor de groep staat heeft uiteraard een belangrijke stem bij de samenstelling van de selectie. Dit zijn geen leuke mededelingen richting spelers, want het brengt onzekerheid met zich mee", aldus manager voetbalzaken Jan Gösgens.

Lambert, Voets en Bolsius hebben meer duidelijkheid gekregen: zij zijn volgend seizoen niet meer in De Vliert te bewonderen. "Helaas nemen we afscheid van drie spelers die we (deels) zelf hebben opgeleid. De laatste stap is altijd de meest lastige. Op een bepaald moment moet een jonge speler meters maken. Lukt dat niet, of niet voldoende, dan moet je ook eerlijk zijn  en zeggen dat ze hun geluk wellicht beter elders kunnen beproeven. Soms is het ook een kwestie van een stapje terug doen om er vervolgens twee vooruit te kunnen zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen